Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.

Υλικά:

2 φρέσκα κεφαλάκια κατσικίσιο τυρί των 300 γρ.

250 γρ. βλαστάρια σπανάκι

½ λεμόνι

2 κ.γ. ξύδι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

5 κ.γ. μέλι

Λίγο βούτυρο

Λίγο σκόρδο

Λίγο μαϊντανό

Σέλινο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ξεπλένουμε και στεγνώνουμε το σπανάκι. Το κόβουμε και το σοτάρουμε σε βούτυρο με λίγο σκόρδο, μαϊντανό και σέλινο. Σε μία σαλατιέρα ανακατεύουμε το χυμό μισού λεμονιού με το ξίδι και μια πρέζα αλάτι. Προσθέτουμε λάδι και πιπέρι. Βουτάμε το σπανάκι γρήγορα σε αυτή τη σάλτσα και το σερβίρουμε στα πιάτα. Κόβουμε το κατσικίσιο τυρί σε φέτες και το βάζουμε επάνω στο σπανάκι. Σε μια κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά ζεσταίνουμε το μέλι και το ρίχνουμε ζεστό επάνω στο τυρί. Αρωματίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.

empty alt

Μπακαλιάρος με ελιές και ντομάτα

Ένα πιάτο με χαμηλά λιπαρά αλλά πλούσια γεύση.
empty alt

Ψάρια με σταφίδα και βασιλικό

Ποιος είπε ότι η  σταφίδα ταιριάζει μόνο στο κέικ;
empty alt

Μπισκότα με μπαχαρικά

Κανέλα, μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο συνυπάρχουν σε ένα τραγανό σνακ.
empty alt

Τάρτα με κρέμα και φράουλες

Κλασική και αγαπημένη τάρτα με ανάλαφρη κρέμα και λαχταριστές φράουλες.
empty alt

Ροφός φιλέτο με αρωματικά

Πείτε ναι στο ροφό και αφήστε τη γεύση του να σας ξελογιάσει. 
empty alt

Ρύζι με θαλασσινά

Γαρίδες, μύδια, καραβίδες, αστακός πάνω και γύρω από σπυρωτό ρύζι. 
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Σαλάτα με φρούτα

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.

Back To Top