Μέτρια   Μερίδες : 3   15.01-18.30  

Μεθυστική γεύση σε ένα χρωματιστό πιάτο ζυμαρικών.

Υλικά:

300 γρ. Barilla Tagliolini ροζ

150 γρ. κρέμα γάλακτος

100 γρ. ζωμό ψαριού ή λαχανικών

50 γρ. ταραμά άσπρο

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

50 γρ. λαχανικά κομμένα julien (καρότο, κολοκύθι, πράσο)

1 σφηνάκι κονιάκ

50 γρ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το σκόρδο, το μαϊντανό και τα λαχανικά. Σβήνουμε με το κονιάκ και μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το ζωμό. Αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Λιώνουμε και τον ταραμά μέσα στη σάλτσα και αφήνουμε να βράσει για 2 – 3 λεπτά. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι όσο χρειάζεται. Παράλληλα έχουμε βράσει τα tagliolini, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Σοτάρουμε για λίγα λεπτά ώστε να δέσουν όλα μαζί. Σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω λίγο φρέσκο μαϊντανό.

empty alt

Καρμπονάρα (με κρέμα γάλακτος)

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γεύση μια "ενισχυμένης" με κρέμα γάλακτος καρμπονάρα.
empty alt

Ρολά ζαμπόν με σέλινο

Το νόστιμο λαχανικό ταιριάζει άψογα με το ζαμπόν και τη μπεσαμέλ.
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Spaghetti με λεμόνι

Απλό και εύκολο πιάτο με εντυπωσιακή δροσορή γεύση.
empty alt

Μικρές πίτσες με λουκάνικα και πατάτα

Απερίγραπτα τραγανά πιτσάκια με μοτσαρέλα και πατάτα. Μπορείτε αν θέλετε να δοκιμάσετε συνδυασμό και άλλων υλικών της αρεσκείας σας.
empty alt

Κροκέτες κοτόπουλο

Το κοτόπουλο αλλάζει μορφή από τις κλασικές συνταγές και γίνεται ένα εντυπωσιακό ορεκτικό.
empty alt

Τραγανές πατάτες με σκόρδο και σάλτσα από αβοκάντο

Τραγανές πατάτες με σάλτσα από αβοκάντο, ένας νέος συνδυασμός που προστίθεται στην υγιεινή διατροφή.
empty alt

Pasta με pesto vegan

Ένα εύκολο και γρήγορο pesto για να συνοδεύσετε τα ζυμαρικά σας.
Back To Top