Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Μέσα και έξω από την τούρτα, υπερτερεί ο ανανάς.

Υλικά:

1 μέτριο ανανά κομμένο τετραγωνάκια

250 γρ. αλεύρι ολική άλεσης κοσκινισμένο

50 γρ. φρουκτόζη

50 γρ. ελαιόλαδο

250 γρ. γάλα σόγιας

1 φακελάκι μπέκιν πάουντερ

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέκιν, τη φρουκτόζη, το ελαιόλαδο, το γάλα από σόγια και τα ¾ από τον ανανά. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα, ρίχνουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-50 λεπτά. Το βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να γίνει χλιαρή και γαρνίρουμε από πάνω με τα υπόλοιπα κομμάτια ανανά. Σερβίρεται χλιαρή.

empty alt

Σαλάτα με καπνιστή ρέγγα

Έντονη και πικάντικη γεύση σε αυτή την ξεχωριστή σαλάτα που μπορεί να πάρει και το ρόλο του ορεκτικού.
empty alt

Σούπα από όσπρια

Η συνταγή που θα λατρέψουν όλες οι μαμάδες μαζί με τα παιδιά!
empty alt

Μαρμελάδα μανταρίνι

Ασυνήθιστη και με υπέροχο άρωμα μανταρινιού. 
empty alt

Αρωματικό τυρόψωμο

Πεντανόστιμο τυρόψωμο με ξεχωριστό άρωμα ιδανικό για πρωινό και σνακ. 
empty alt

Φακές με ρύζι

Το αγαπημένο μας φακόρυζο δεν είναι μόνο γευστικότατο αλλά και εξαιρετική πηγή σιδήρου και θρεπτικών συστατικών.
empty alt

Κοτόπουλο με σκόρδο

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της Ισπανικής κουζίνας.
empty alt

Spaghetti με θαλασσινά

Πανεύκολη μακαρονάδα με άρωμα θάλασσας.
empty alt

Μήλα με σουσάμι και μέλι

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!
Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή
Back To Top