Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Μέσα και έξω από την τούρτα, υπερτερεί ο ανανάς.

Υλικά:

1 μέτριο ανανά κομμένο τετραγωνάκια

250 γρ. αλεύρι ολική άλεσης κοσκινισμένο

50 γρ. φρουκτόζη

50 γρ. ελαιόλαδο

250 γρ. γάλα σόγιας

1 φακελάκι μπέκιν πάουντερ

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέκιν, τη φρουκτόζη, το ελαιόλαδο, το γάλα από σόγια και τα ¾ από τον ανανά. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μία φόρμα, ρίχνουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-50 λεπτά. Το βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να γίνει χλιαρή και γαρνίρουμε από πάνω με τα υπόλοιπα κομμάτια ανανά. Σερβίρεται χλιαρή.

empty alt

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά
empty alt

Carpaccio από μοσχάρι με αντίδι και κατίκι Δομοκού

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Ρέβες με σπανάκι και ντομάτες

Αυτές οι σαρκώδεις ρίζες μπορούν να κάνουν την έκπληξη στο τραπέζι.
empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
empty alt

Σπανάκι με τυρί και μέλι

Σαλάτα με την γευστική αρμονία από το μέλι και το τυρί.
empty alt

Μπρουσκέτα

Για σνακ το απόγευμα με φίλους ή μόνο για εμάς. 

Back To Top