Εύκολη   Μερίδες : 6   15.01-18.30  

Αλλη μια πρόταση για τις αγαπημένες πατάτες.

Υλικά:

750 γρ. πατάτες baby πλυμένες καλά με τη φλούδα τους

2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε λεπτές φέτες

2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

1 κ.γ. κύμινο

½ κ.γ. πάπρικα καυτερή

1κ.γ. πιπέρι

Λίγο ελαιόλαδο

1 σφηνάκι ξύδι από κρασί

Αλάτι

Οδηγίες:

Παίρνουμε μία κατσαρόλα και σε μπόλικο αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε τις πατάτες. Αφήνουμε να βράσουν γύρω στα 15 λεπτά και μόλις είναι έτοιμες τις σουρώνουμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σκόρδο, το κύμινο, το πιπέρι και την καυτερή πάπρικα μαζί με το ξύδι. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο, σοτάρουμε ελαφρά τις πατάτες και στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές. Αφήνουμε να ροδίσουν όλα μαζί για 5-10 λεπτά και ρίχνουμε μέσα το μείγμα με τα μπαχαρικά. Αφήνουμε να τραβήξουν τα αρώματα για άλλα 2-3 λεπτά. Σερβίρονται ζεστές.

empty alt

Μπακαλιάρος με ελιές και ντομάτα

Ένα πιάτο με χαμηλά λιπαρά αλλά πλούσια γεύση.
empty alt

Ψάρια με σταφίδα και βασιλικό

Ποιος είπε ότι η  σταφίδα ταιριάζει μόνο στο κέικ;
empty alt

Μπισκότα με μπαχαρικά

Κανέλα, μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο συνυπάρχουν σε ένα τραγανό σνακ.
empty alt

Τάρτα με κρέμα και φράουλες

Κλασική και αγαπημένη τάρτα με ανάλαφρη κρέμα και λαχταριστές φράουλες.
empty alt

Ροφός φιλέτο με αρωματικά

Πείτε ναι στο ροφό και αφήστε τη γεύση του να σας ξελογιάσει. 
empty alt

Ρύζι με θαλασσινά

Γαρίδες, μύδια, καραβίδες, αστακός πάνω και γύρω από σπυρωτό ρύζι. 
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Σαλάτα με φρούτα

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.

Back To Top