Εύκολη   Μερίδες : 6   15.01-18.30  

Αλλη μια πρόταση για τις αγαπημένες πατάτες.

Υλικά:

750 γρ. πατάτες baby πλυμένες καλά με τη φλούδα τους

2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε λεπτές φέτες

2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

1 κ.γ. κύμινο

½ κ.γ. πάπρικα καυτερή

1κ.γ. πιπέρι

Λίγο ελαιόλαδο

1 σφηνάκι ξύδι από κρασί

Αλάτι

Οδηγίες:

Παίρνουμε μία κατσαρόλα και σε μπόλικο αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε τις πατάτες. Αφήνουμε να βράσουν γύρω στα 15 λεπτά και μόλις είναι έτοιμες τις σουρώνουμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σκόρδο, το κύμινο, το πιπέρι και την καυτερή πάπρικα μαζί με το ξύδι. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο, σοτάρουμε ελαφρά τις πατάτες και στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές. Αφήνουμε να ροδίσουν όλα μαζί για 5-10 λεπτά και ρίχνουμε μέσα το μείγμα με τα μπαχαρικά. Αφήνουμε να τραβήξουν τα αρώματα για άλλα 2-3 λεπτά. Σερβίρονται ζεστές.

empty alt

Κρέμα καραμελέ

Το κλασικό γαλλικό γλυκό που η γεύση του έχει κερδίσει οπαδούς σε όλο τον κόσμο.
empty alt

Πίτσα light με λαχανικά

Ένα άκρως λαχταριστό πιάτο που τρώγεται καυτό ή κρύο ακόμη και για πρωινό.
empty alt

Κρέπες με κρέμα από αχλάδι, κανέλα και πορτοκάλι

Ανοίξτε το μάτι της κουζίνας και ρίξτε στο τηγάνι τα υλικά για την κρέπα.
empty alt

Ρολά από μοσχαράκι γάλακτος με μελιτζάνα

Τυλίξτε σε ρολά το κρέας και κλείστε μέσα τους μια ποικιλία μυρωδικών.
empty alt

Μύδια με αμύγδαλα

Το πιάτο που συνδυάζει θαλασσινά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Λαζάνια με μορταδέλα

Βάλτε τα λαζάνια στη κατσαρόλα και αφήστε τα να κάνουν τη μαγεία. 
empty alt

Παθιασμένες μπουκίτσες με σολομό

Το πάθος ανοίγει με την όρεξη...
empty alt

Μαγιονέζα από αβοκάντο

Πολύ νόστιμη μαγιονέζα. Απολαύστε την χωρίς τύψεις!
Back To Top