Εύκολη   Μερίδες : 6   15.01-18.30  

Αλλη μια πρόταση για τις αγαπημένες πατάτες.

Υλικά:

750 γρ. πατάτες baby πλυμένες καλά με τη φλούδα τους

2 πιπεριές κόκκινες κομμένες σε λεπτές φέτες

2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

1 κ.γ. κύμινο

½ κ.γ. πάπρικα καυτερή

1κ.γ. πιπέρι

Λίγο ελαιόλαδο

1 σφηνάκι ξύδι από κρασί

Αλάτι

Οδηγίες:

Παίρνουμε μία κατσαρόλα και σε μπόλικο αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε τις πατάτες. Αφήνουμε να βράσουν γύρω στα 15 λεπτά και μόλις είναι έτοιμες τις σουρώνουμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σκόρδο, το κύμινο, το πιπέρι και την καυτερή πάπρικα μαζί με το ξύδι. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο, σοτάρουμε ελαφρά τις πατάτες και στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές. Αφήνουμε να ροδίσουν όλα μαζί για 5-10 λεπτά και ρίχνουμε μέσα το μείγμα με τα μπαχαρικά. Αφήνουμε να τραβήξουν τα αρώματα για άλλα 2-3 λεπτά. Σερβίρονται ζεστές.

empty alt

Σαλάτα από καλαμάρι με φρέσκο κρεμμυδάκι

Βάλτε τη θάλασσα στη κουζίνα και στο πιάτο σας. 
empty alt

Κρέπες με κρέμα αμυγδάλου

Κρέπες γεμιστές με κρέμα αμυγδάλου και καραμέλα για να ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα...
empty alt

Σάλτσα μπάρμπεκιου

Μία πανεύκολη και γεμάτη γεύση barbeque sauce που θα κάνει το κρέας σας εξαιρετικά νόστιμο. 
empty alt

Spring rolls με γαρίδες και λαχανικά

Υγιεινά spring rolls στο φούρνο, αν θέλετε να μεταφερθείτε για λίγο στις παραδόσεις της Κινέζικης κουζίνας.
empty alt

Tagliolini Portovenere

Γευστική αρμονία ζυμαρικών, λαχανικών και θαλασσινών σε ένα πιάτο.
empty alt

Ριζότο alla carbonara

Αυτή η συνταγή είναι για τους φανατικούς της ιταλικής κουζίνας. 
empty alt

Μανιταρόσουπα

Μανιταρόσουπα από τον Έκτορα Μποτρίνι. Απολαυστική και χορταστική σούπα μανιταριών.
empty alt

Σάλτσα αγιολί

Μία σάλτσα που συνοδεύει εξαιρετικά το ψάρι και τα λευκά κρέατα.
Back To Top