Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών και έντονων γεύσεων.

Υλικά:

1 αγγούρι

300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο

2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ψιλοκόβουμε το αγγούρι και το βάζουμε στο σουρωτήρι με μπόλικο αλάτι μια μισή ώρα. Ύστερα ξεπλένουμε με νερό και αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι, το σκόρδο, το δυόσμο και το άνηθο, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε το αγγούρι και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί. Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο αν θέλουμε και σερβίρουμε με πιτούλες και ελιές.

empty alt

Σπαγγέτι all’ Amatriciana

Τα μακαρόνια με την ακαταμάχητη γεύση απλών αλλά λαχταριστών υλικών.
empty alt

Γεμιστή πατάτα με θαλασσινά

Η πατάτα αποκτά την αίγλη και την γεύση που της αξίζει με θαλασσινά.
empty alt

Μίνι τσιζκέικ με πορτοκάλι

Το οτι είναι μίνι σε μέγεθος, δε σημαίνει ότι υστερεί σε μέγα γεύση!
empty alt

Η δική μου κοτόσουπα

Ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα με πλούσια και ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Ριζότο alla carbonara

Αυτή η συνταγή είναι για τους φανατικούς της ιταλικής κουζίνας. 
empty alt

Spaghetti με λεμόνι

Απλό και εύκολο πιάτο με εντυπωσιακή δροσορή γεύση.
empty alt

Bucatini με μπαρμπούνι

Φανταστική και πανεύκολη συνταγή με μπαρμπούνι
empty alt

Σαλάτα με ρεβύθια, σπανάκι και σουσάμι (ζεστή)

Σερβίρεται ζεστή και πάντα τρώγεται με όρςξη.
Back To Top