Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 

Υλικά:

½ κιλό βοδινό κρέας κομμένο σε κυβάκια

2 κ.σ. αλεύρι που έχουμε ανακατέψει με μία πρέζα αλάτι και πιπέρι

Ελαιόλαδο

200 γρ. κρεμμύδια κοκκάρια

400 γρ. ζωμό βοδινό

375 γρ. μπύρα μαύρη

2 φύλλα δάφνη

1 κλωνάρι θυμάρι

850 γρ. φασόλια κόκκινα βρασμένα και σουρωμένα

200 γρ. μανιτάρια μικρά Champignon

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αλευρώνουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο από όλες τις μεριές. Βγάζουμε το κρέας ύστερα από την κατσαρόλα και το κρατάμε στην άκρη. Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια, τα τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά και ρίχνουμε μέσα πάλι το κρέας. Τα αφήνουμε όλα μαζί να τσιγαριστούν για 5 λεπτά και ρίχνουμε ύστερα το ζωμό, τη μπύρα και όλα τα μυρωδικά. Μόλις ξεκινήσει να βράζει χαμηλώνουμε σε μέτρια θερμοκρασία και καπακώνουμε. Αφήνουμε να βράσει για 2 ώρες. Στη μιάμιση ώρα έχουμε προσθέσει τα φασόλια και τα μανιτάρια. Είναι έτοιμο μόλις πήξει.

empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Σαλάτα από καλαμάρι με φρέσκο κρεμμυδάκι

Βάλτε τη θάλασσα στη κουζίνα και στο πιάτο σας. 
empty alt

Ρύζι με θαλασσινά

Γαρίδες, μύδια, καραβίδες, αστακός πάνω και γύρω από σπυρωτό ρύζι. 
empty alt

Κροκέτα κοτόπουλο

Η διαφορετική γεύση του κοτόπουλου αναδυκνύεται με αυτή τη συνταγή
empty alt

Μαγιονέζα vegan

Πανεύκολη μαγιονέζα για χορτοφάγους και όχι μόνο...
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Spaghetti με ραγού γαρίδα και κάρυ

Εντυπωσιακό πιάτο που η γεύση του θα δικαιώσει την εικόνα του.
empty alt

Πατάτες baby με κόκκινη πιπεριά

Αλλη μια πρόταση για τις αγαπημένες πατάτες.
Back To Top