Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Να πως να φτιάξετε πανεύκολα μπεσαμέλ χωρίς γλουτένη.

Υλικά:

  • 250 γρ. γάλα
  • 20 γρ. βούτυρο
  • 20 γρ. maizena
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μοσχοκάρυδο

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το κορν φλάουρ, σοτάρουμε λίγο και ρίχνουμε το γάλα που έχουμε ζεστάνει προηγουμένως. Ανακατεύουμε καλά, ελέγχουμε από αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει.

Κ.ΒΗΤΑ, Κορνήλιος Σελαμσής, ARTéfacts Ensemble & Θεοδώρα Μπάκα – Συγκατοίκηση

empty alt

Καλαμαράτα από θυμάρι με κρέμα από κουνουπίδι

Ανακατέψτε ποικίλες γεύσεις μαζί, όπως κουνουπίδι και σελινόριζα, μαζί με ζυμαρικά.
empty alt

Σουβλάκια με σολομό και καρπούζι

Όσο απίθανος συνδυασμός, τόσο ταιριαστός και ιδανικός.
empty alt

Ντρέσινγκ με γιαούρτι

Ένα υπέροχο και εξαιρετικά δροσερό ντρέσινγκ γιαουρτιού ιδανικό να συνοδεύσετε σαλάτες ή ψάρι στον ατμό.
empty alt

Γαλακτομπούρεκο

Παραδοσιακό και αγαπημένο γαλακτομπούρεκο με τραγανά φύλλα και υπέροχη γεύση.
empty alt

Καλαμάρια γεμιστά

Καλαμαράκια που συνδυάζονται με αυγό και καταρρίπτουν το μύθο περί …ασυμβατότητας.
empty alt

Ριζότο με τόνο και wasabi

Γεύση από Ιαπωνία δια μέσω Ιταλίας σε ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Σάλτσα κέτσαπ

Καιρός να φτιάξετε τη δική σας σπιτική κέτσαπ!
empty alt

Μους σελινόριζας

Σελινόριζα με κρέμα γάλακτος και μοσχοκάρυδο στο μίξερ.
Back To Top