Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.

Υλικά:

400 γρ. μοσχάρι λεπτοκομμένο σαν carpaccio

1 μάτσο αντίδι πλυμένο και λεπτοκομμένο

100 γρ. κατίκι Δομοκού

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

100 γρ. τοματίνια κομμένα στα τέσσερα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κρέας, το αντίδι και τα τοματίνια και τα τηγανίζουμε όλα μαζί για 5 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε με το τυρί ώστε να λιώσει και να γίνει σαν κρέμα.

empty alt

Σαλιγκάρια με άγρια χόρτα και μπαχαρικά

Μαζέψτε τα μετά τη βροχή και αρωματίστε τα με λιχουδιές της φύσης.
empty alt

Μήλα με σουσάμι και μέλι

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!
empty alt

Μπακαλιάρος ψητός

Ένας άξιος εκπρόσωπος της θάλασσας στο πιάτο σας με τα... κρεμμυδάκια. 
empty alt

Σαλάτα με μπακαλιάρο

Χορταστική σαλάτα με μπακαλιάρο,ρόκα και τοματίνια.
empty alt

Γεμιστά μανιτάρια με μετσοβόνε

Οι λάτρεις των μανιταριών έχουν μια ακόμη γευστική επιλογή για το γεύμα τους.
empty alt

Λουκάνικα με μανιτάρια

Μαγειρέψτε τόσο απλά τα λουκάνικα μαζί με τα μανιτάρια και όλοι θα θυμούνται το υπέροχο πιάτο σας!
empty alt

Κολοκυθόσουπα

Λαχταριστή και κρεμώδης κολοκυθόσουπα ιδανική για το χειμώνα
empty alt

Καναπεδάκια με αχλάδι και γκοργκονζόλα

Να πως τα αχλάδια παίρνουν την θέση του ορεκτικού στο τραπέζι σας.
Back To Top