Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Σοτάρουμε το κρεμμύδι... η αρχή για μια θεσπέσια συνταγή.

Υλικά:

400 γρ. μοσχάρι λεπτοκομμένο σαν carpaccio

1 μάτσο αντίδι πλυμένο και λεπτοκομμένο

100 γρ. κατίκι Δομοκού

½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

100 γρ. τοματίνια κομμένα στα τέσσερα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κρέας, το αντίδι και τα τοματίνια και τα τηγανίζουμε όλα μαζί για 5 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε με το τυρί ώστε να λιώσει και να γίνει σαν κρέμα.

empty alt

Κρέπες light

Κρέπες γι'αυτούς που προσέχουν!
empty alt

Σαλάτα με φρούτα

Εντυπωσίασε στο γεύμα σου κλείνοντας με μία υπέροχη και ταυτόχρονα θρεπτική σαλάτα με φρούτα.
empty alt

Λουκάνικα με μελιτζάνες

Ο πετυχημένος συνδυασμός κρέατος και λαχανικού σε αυτό το πιάτο
empty alt

Τραγανές πατάτες με σκόρδο και σάλτσα από αβοκάντο

Τραγανές πατάτες με σάλτσα από αβοκάντο, ένας νέος συνδυασμός που προστίθεται στην υγιεινή διατροφή.
empty alt

Cupcakes

Γεμίστε τις φόρμες με ό,τι πιο λαχταριστό! 
empty alt

Σουφλέ με σολομό

Για ένα γρήγορο γεύμα φτιάξτε αυτό το υπέροχο και διαφορετικό σουφλέ με σολομό.
empty alt

Πικάντικη σάλτσα

Αβοκάντο, πεπόνι και γαρίδες είναι μερικά από τα υλικά που μπλέκονται ευχάριστα. 
empty alt

Αρνί με σάλτσα από σκόρδο

Αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τα γιορτινά σας τραπέζια και όχι άδικα. 
Back To Top