Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ο σολομός και το μήλο βρήκαν ένα νέο νόημα ύπαρξης.

Υλικά:

400 γρ. καπνιστό σολομό κομμένο σε φέτες σαν carpaccio

2 μήλα κίτρινα κομμένα σε λεπτές φέτες

Χυμό από 1 λεμόνι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

1 κ.γ. θυμάρι τριμμένο

1 κ.γ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 κ.γ. μουστάρδα γλυκιά

Οδηγίες:

Σε μία πιατέλα απλώνουμε τις φέτες από σολομό και ενδιάμεσα τις φέτες από μήλο. Σε ένα μπολάκι φτιάχνουμε τη σάλτσα. Βάζουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι και το μαϊντανό και χτυπάμε καλά. Ρίχνουμε τη σάλτσα κορδόνι επάνω από το carpaccio.

empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Γιουβέτσι με λαχανικά

Το φαγητό της γιαγιάς με πινελιές λαχανικών.
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Πίτα με ταχίνι

Ενα πιάτο που μπορεί να συνοδεύσει το πρωινό σας ή να γίνει ορεκτικό.
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με ακτινίδια και πορτοκάλια

Μια αναπάντεχη συνάντηση με happy end. 
empty alt

Αντσούγιες μαριναρισμένες σε κρούστα ψωμιού

Η ταπεινή αντσούγια μπορεί να πάρει χρώμα και γεύση με το κατάλληλο συνδυασμό υλικών.
empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
Back To Top