Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Το δυναμωτικό σπανάκι συναντά τον θρεπτικό μπακαλιάρο και δημιουργούν μια γαστριμαργική μαγεία. 

Υλικά:

600 γρ. φιλετάκια από μπακαλιάρο

400 γρ. σπανάκι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Μοσχοκάρυδο

1 σκελίδα σκόρδο

100 γρ. μυζήθρα

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο, ρίχνουμε το σπανάκι και αφήνουμε να μαλακώσει. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Το αποσύρουμε από τη φωτιά, το αφήνουμε να κρυώσει και το χοντροκόβουμε. Στη συνέχεια, το βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε μέσα τη μυζήθρα. Παίρνουμε τα φιλετάκια από μπακαλιάρο, τα αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε σε καθένα στη μέση ένα κουταλάκι από τη γέμιση με το σπανάκι, τα ρολάρουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
empty alt

Κοτόπουλο με σκόρδο

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της Ισπανικής κουζίνας.
empty alt

Σαλάτα με ψητό κοτόπουλο

Αυτή η σαλάτα μπορεί να είναι και η λύση για όσους θέλουν ένα ελαφρύ γεύμα.
empty alt

Φαχίτας

Διάσημο ισπανικό πιάτο που πήρε τη θέση της στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Σούπα ρεβίθια

Σούπα ρεβίθια, διαχρονική και πεντανόστιμη.
empty alt

Μπουτάκια κοτόπουλο με σκόρδο και λεμόνι

Αρωματικό εύγεστο πιάτο που πρωταγωνιστεί το κορόπουλο.
empty alt

Ρολό με nutella

Αγαπημένο γλυκό για τους λάτρεις της σοκολάτας.
empty alt

Χοιρινά φιλέτα με σάλτσα

Εξωτικό εντυπωσιακό και γευστικό πιάτο.
Back To Top