Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Το δυναμωτικό σπανάκι συναντά τον θρεπτικό μπακαλιάρο και δημιουργούν μια γαστριμαργική μαγεία. 

Υλικά:

600 γρ. φιλετάκια από μπακαλιάρο

400 γρ. σπανάκι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Μοσχοκάρυδο

1 σκελίδα σκόρδο

100 γρ. μυζήθρα

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο, ρίχνουμε το σπανάκι και αφήνουμε να μαλακώσει. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο. Το αποσύρουμε από τη φωτιά, το αφήνουμε να κρυώσει και το χοντροκόβουμε. Στη συνέχεια, το βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε μέσα τη μυζήθρα. Παίρνουμε τα φιλετάκια από μπακαλιάρο, τα αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε σε καθένα στη μέση ένα κουταλάκι από τη γέμιση με το σπανάκι, τα ρολάρουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

empty alt

Κοτόσουπα με καλαμπόκι

Μία νόστιμη και πιο γκουρμέ εκδοχή για εκείνους που λατρεύουν τις σούπες.
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
empty alt

Αχλάδια με σαφράν

Το αγαπημένο φρούτο μεταμορφώνεται εύκολα σε υπέροχο γλύκισμα.
empty alt

Ορτύκια με μέλι

Ήρθε η ώρα να εκπλήξετε τον εαυτό σας με μια ιδιαίτερη συνταγή.
empty alt

Μύδια με αμύγδαλα

Το πιάτο που συνδυάζει θαλασσινά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Πικάντικες πατάτες με μπρόκολο

Οι πατάτες με το μπρόκολο, τα ρεβύθια και τα μπαχαρικά σε γευστική αποκάλυψη.
empty alt

Πατέ από μανιτάρια Champignon

Γρήγορη και ιδανική συνταγή για ορεκτικό, πάρτι και συγκεντρώσεις με φίλους.
empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα και καλαμάρια

Μια διαφορετική μακαρονάδα με την συνδρομή των καλαμαριών
Back To Top