Μέτρια   Μερίδες : 2   15.01-18.30  

Μια πρωτότυπη συνταγή με πιπέρια που δίνουν μια ιδιαίτερη σπιρτάδα στο κρέας.

Υλικά:

2 κομμάτια από μοσχαρίσιο φιλέτο των 150 γρ.

150 γρ. τυρί Φιλαδέλφια

50 γρ. γάλα πλήρες

1 κουταλιά πιπέρι πράσινο φρέσκο

1 κ.σ. μουστάρδα

Αλάτι

Οδηγίες:

Χτυπάμε το πιπέρι και το βράζουμε μαζί με το γάλα. Προσθέτουμε μέσα τη μουστάρδα και αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά σε πολύ χαμηλή φωτιά. Βγάζουμe από τη φωτιά και προσθέτουμε το Φιλαδέλφια. Ανακατεύουμε πολύ καλά να αποκτήσουμε μια κρεμώδη σάλτσα. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε πολύ λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε να ανέβει η θερμοκρασία. Ψήνουμε τα 2 φιλέτα, αλατίζουμε και αφήνουμε να ψηθούν τα φιλέτα ανάλογα με το γούστο μας. Σβήνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα σκεπάζουμε να πάρει τη θερμοκρασία και σερβίρουμε.

 

empty alt

Spaghetti με σάλτσα pomodoro και κεφτεδάκια

Πλούσια και χορταστική μακαρονάδα, αγαπημένη από μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Βελουτέ με πατάτα, μανιτάρια και φουντούκι

Μία πρωτότυπη και πεντανόστιμη βελουτέ.
empty alt

Bucatini με μπαρμπούνι

Φανταστική και πανεύκολη συνταγή με μπαρμπούνι
empty alt

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά

Ρύζι με γαρίδες και μυρωδικά
empty alt

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.
empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
empty alt

Πατάτες baby με κόκκινη πιπεριά

Αλλη μια πρόταση για τις αγαπημένες πατάτες.
empty alt

Μους με σοκολάτα από στέβια

Αντί για ζάχαρη, βάλτε στη μους σοκολάτα στέβια.
Back To Top