Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Οι αγαπημένες γαρίδες δένουν υπέροχα με τις πιπεριές και τα ζυμαρικά που προτιμάτε.

Υλικά:

1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες (φρέσκες ή κατεψυγμένες)

250 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας μας με γεύση σπανάκι

3 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε λεπτές λωρίδες

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

4 σκελίδες σκόρδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες και αφού τα στραγγίξουμε τα βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα με 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Παράλληλα σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο για 5 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε ύστερα τις γαρίδες και λίγο πιπέρι. Αφήνουμε για 5 λεπτά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε μαζί με τα ζυμαρικά.

empty alt

Κοτόπουλο με λεμόνι

Κοτόπουλο λεμονάτο, όλοι το αγαπάμε. Μία συνταγή από την Ιταλία.
empty alt

Φακές με ρύζι

Το αγαπημένο μας φακόρυζο δεν είναι μόνο γευστικότατο αλλά και εξαιρετική πηγή σιδήρου και θρεπτικών συστατικών.
empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
empty alt

Σούπα βελουτέ από κουνουπίδι

Γευστική και πρωτότυπη λύση για το κουνουπίδι που θα σας δώσει ένα διαφορετικό πιάτο.
empty alt

Χοιρινό καρέ με σως πορτοκάλι

Το χοιρινό ποτέ δεν ήταν πιο εκλεκτό ανάμεσα σε φέτες πορτοκαλιού, σβησμένα με κρασί.
empty alt

Καρμπονάρα από θαλασσινά

Οι πιο φίνες γεύσεις από τη θάλασσα σε ένα πιάτο.
empty alt

Semifredo καφέ

Ενα λεπτό και τραγανό επιδόρπιο (semifredo στα ιταλικά σημαίνει μισοπαγωμένο) εύκολο στην προετοιμασία του.
empty alt

Ροζ κους κους με μπρόκολο

Πανεύκολη συνταγή με κους κους που γίνεται ροζ!
Back To Top