Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Τονοσαλάτα: γρήγορη αλλά νόστιμη σαλάτα για το τραπέζι σας.

Υλικά:

Υλικά για την τονοσαλάτα

1 μεγάλη ρίζα μαρουλιού

1 μεγάλη ντομάτα

1 κρεμμύδι ξερό

2 κρεμμυδάκια φρέσκα

3 κ.σ. καλαμπόκι σε κονσέρβα

1 κονσέρβα τόνου σε ελαιόλαδο ή σε νερό

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. μπαλσάμικο ξύδι

1 κ.σ.σ μαγιονέζα

Λίγο αλάτι

Οδηγίες:

Τονοσαλάτα: Πώς θα τη φτιάξετε εύκολα και γρήγορα

Κόβουμε τη ρίζα του μαρουλιού, την πλένουμε καλά, τη στραγγίζουμε, την κόβουμε με τα χέρια μας και τη βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο.

Κόβουμε την ντομάτα και το κρεμμύδι σε κυβάκια και το ρίχνουμε μαζί με το καλαμπόκι πάνω στο μαρούλι.

Ανακατεύουμε λιγάκι, προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τον τόνο, το λαδόξυδο και το αλάτι.

empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Γιουβέτσι με λαχανικά

Το φαγητό της γιαγιάς με πινελιές λαχανικών.
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Πίτα με ταχίνι

Ενα πιάτο που μπορεί να συνοδεύσει το πρωινό σας ή να γίνει ορεκτικό.
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με ακτινίδια και πορτοκάλια

Μια αναπάντεχη συνάντηση με happy end. 
empty alt

Αντσούγιες μαριναρισμένες σε κρούστα ψωμιού

Η ταπεινή αντσούγια μπορεί να πάρει χρώμα και γεύση με το κατάλληλο συνδυασμό υλικών.
empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
Back To Top