Μέτρια   Μερίδες : 6   12.31-15.00  

Μία εύκολη συνταγή για γεμιστά κανελόνια. Φτιάξτε το για πρώτο ή και για κυρίως πιάτο.

Υλικά:

250 γρ. Barilla Cannelloni

 Για τη γέμιση

300 γρ. μυζήθρα

250 γρ. mozzarella κομμένη τετραγωνάκια

2 αυγά

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

½ λίτρο σάλτσα ντομάτας

Βασιλικό

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Λίγο μοσχοκάρυδο

150 γρ. ζωμό λαχανικών

Οδηγίες:

Φτιάχνουμε τη γέμιση. Ανακατεύουμε τα αυγά μαζί με τη μυζήθρα, τη μισή παρμεζάνα και τη mozzarella. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο.

Ζεματίζουμε τα κανελόνια και τα γεμίζουμε με την παραπάνω γέμιση. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και περιχύνουμε από πάνω με τη σάλτσα ντομάτας. Προσθέτουμε και το ζωμό λαχανικών, βάζουμε από πάνω την υπόλοιπη παρμεζάνα, λίγο βασιλικό ψιλοκομμένο και ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά.

empty alt

Panzanella

Μια ξεχωριστή σαλάτα με βάση το ψωμί.
empty alt

Κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα

Γευστικά μπουτάκια κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα. Δοκιμάστε το και στα κάρβουνα. 
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με ακτινίδια και πορτοκάλια

Μια αναπάντεχη συνάντηση με happy end. 
empty alt

Semifredo καφέ

Ενα λεπτό και τραγανό επιδόρπιο (semifredo στα ιταλικά σημαίνει μισοπαγωμένο) εύκολο στην προετοιμασία του.
empty alt

Μελιτζανοσαλάτα

Αλλη μια επιλογή για τους λάτρεις της μελιτζάνας.
empty alt

Ριζότο alla milanese (κίτρινο)

Αυτό το ριζότο έχει ιδιαίτερη γεύση και μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας.
empty alt

Κέικ με μπανάνα

Κέικ με πλούσια γεύση μπανάνας, ιδιαίτερο και λίγο χρονοβόρο, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.
empty alt

Ρολά ζαμπόν με σέλινο

Το νόστιμο λαχανικό ταιριάζει άψογα με το ζαμπόν και τη μπεσαμέλ.
Back To Top