Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Το κοτόπουλο στην πιο ωραία και γευστική εκδοχή του.

Υλικά:

4 στήθη από φιλέτο κοτόπουλο

120 γρ. τυρί μοτσαρέλα

10 γρ. δεντρολίβανο ψιλοκομμένο

125 γρ. τρίμματα ψωμιού

2 αυγά χτυπημένα

2-3 κ.σ. ελαιόλαδο

350 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας με αρωματικά

Οδηγίες:

Σκεπάζουμε τα φιλέτα με διαφανή μεμβράνη και τα πιέζουμε με έναν πλάστη να απλώσουν. Μοιράζουμε το τυρί σε 4 μερίδες και τα τοποθετούμε πάνω σε κάθε φιλέτο. Διπλώνουμε τα φιλέτα να γίνουν σαν φακελάκια. Ανακατεύουμε το δεντρολίβανο με τα τρίμματα και αλατοπιπερώνουμε. Βουτάμε το κάθε κομμάτι κοτόπουλου στο χτυπημένο αυγό και μετά στα τρίμματα. Τηγανίζουμε το κοτόπουλο σε μέτρια θερμοκρασία για 10-15 λεπτά γυρίζοντάς το μία φορά. Μοιράζουμε το κοτόπουλο στα πιάτα, ζεσταίνουμε τη σάλτσα ντομάτας και το περιχύνουμε.

empty alt

Σπαγγέτι cacio pepe (τυρί και πιπέρι)

Η υπεροχή της γεύσης και της ευκολίας μόνο με τρια υλικά, έξυπνα συνδυασμένα.
empty alt

Σαρδέλα σαν σαβόρο

Μια διαφορετική συνταγή για τις σαρδέλες που μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πιάτο.
empty alt

Rigatoni με χταπόδι

Πέννες με χταπόδι, γευστικό και υπέροχα αρωματισμένο από το λευκό κρασί.
empty alt

Πατατοσαλάτα

Λατρεμένη πατατοσαλάτα, ιδανική για όλες τις εποχές του χρόνου.
empty alt

Μελιτζανοσαλάτα

Αλλη μια επιλογή για τους λάτρεις της μελιτζάνας.
empty alt

Ψάρι γλώσσα με διάφορα λαχανικά

Τα λαχανικά συνάντησαν τη θάλάσσα ή η θάλασσα τα λαχανικά;
empty alt

Βιδάκια με γαρίδες και μπρόκολο

Νόστιμη πρόταση για ένα διαφορετικό και απλό πιάτο.
empty alt

Σαρλότ με φράουλες

Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη αλλά είναι σίγουρα εντυπωσιακή και στην εμφάνιση και στη γεύση.
Back To Top