Μέτρια   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Εχει τους φαν του αυτό το πιάτο αλλά σε αυτή την εκδοχή θα αποκτήσει και άλλους.

Υλικά:

4 κομμάτια ράχης κουνελιού

2 μεγάλα γλυκά κρεμμύδια

1 κουτί κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης

1 κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. αλεύρι

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομμάτια του κουνελιού. Ξεπλένουμε και στραγγίζουμε τις πιπεριές και τις κόβουμε σε ροδέλες. Παίρνουμε μία κατσαρόλα και ζεσταίνουμε 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Βάζουμε μέσα τα κομμάτια του κουνελιού να ροδίσουν από όλες τις πλευρές για 5-10 λεπτά και μετά κρατάμε στην άκρη. Ακολούθως, στο ίδιο ελαιόλαδο ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τις πιπεριές, το σκόρδο λιωμένο, και το κουνέλι και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 15 λεπτά όλα μαζί με σκεπασμένο καπάκι. Αφαιρούμε τις φλούδες των κρεμμυδιών και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Δύο λεπτά πριν το τέλος του μαγειρέματος τις προσθέτουμε μέσα. Σερβίρουμε με ρύζι άσπρο.

empty alt

Ριζότο με αχλάδια και gorgonzola

Ριζότο συνδυασμένο με αχλάδι προσφέρει ένα διαφορετιό πιάτο στο τραπέζι, με ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Πέννες με ραγού μοσχαράκι και μελιτζάνες

Ένα ολοκληρωμένο γεύμα με απλά υλικά από τη κουζίνα σας. 
empty alt

Bruschetta πασχαλινή

Μία παραδοσιακή ιταλική bruschetta για τις ημέρες του Πάσχα και όχι μόνο..
empty alt

Σούπα τορτελίνι

Μια σούπα διαφορετική ή ο άλλος τρόπος για να γευτείτε τα αγαπημένα σας τορτελίνια.
empty alt

Μελωμένες τηγανίτες

Τρώγονται ζεστές και μελωμένες και κατά προτίμηση πρωί.
empty alt

Κοτόπουλο με μουστάρδα

Κοτόπουλο στο φούρνο με μουστάρδα, γιαούρτι και λοιπές νοστιμιές.
empty alt

Σαλάτα από κοτόπουλο

Κλασική και πεντανόστιμη σαλάτα.
empty alt

Πέννες με βότκα

Πέννες με βότκα ή Ιταλία-Ρωσία στο ίδιο… τραπέζι!
Back To Top