Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Πανεύκολη κρέμα patisserie για τα γλυκά σας

Υλικά:

½ λίτρο γάλα

4 κρόκους

100 γρ. ζάχαρη

40 γρ.maizena

1 στικ βανίλια

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με την ψίχα από το στικ βανίλιας. Σε ένα μπολ χτυπάμε τη ζάχαρη μαζί με τους κρόκους μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το maizena και σιγά σιγά το γάλα που έχουμε βράσει μαζί με τη βανίλια. Βάζουμε το μπολ σε μπεν μαρί και ανακατεύουμε με τη σπάτουλα συνέχεια μέχρι να πήξει και να γίνει μία κρέμα. Βγάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.

empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
empty alt

Γλυκάκια με παντεσπάνι και σοκολάτα

Γαργαλιστική σοκολάτα και δροσερή κρέμα γάλακτος δένουν ερωτικά με μερικές σταγόνες λεμόνι.
empty alt

Πιροσκί

Παραδοσιακά ποντιακά πιροσκί, τέλεια στη γεύση, φανταστικά στην εμφάνιση.
empty alt

Γεμιστές ντομάτες με κινόα

Μία εναλλακτική πρόταση για γεμιστές ντομάτες.
empty alt

Πολύχρωμες Φαρφάλες με κρέμα γάλακτος

Ζυμαρικά σε παιχνιδιάρικα χρώματα και ζωηρές γεύσεις. 
empty alt

Κρακεράκια τυριού

Σπιτικά, τραγανά κρακεράκια τυριού, το απόλυτο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. 
empty alt

Tagliolini Portovenere

Γευστική αρμονία ζυμαρικών, λαχανικών και θαλασσινών σε ένα πιάτο.
empty alt

Σούπα με σπαράγγια

Γευτείτε τα σπαράγγια έτσι όπως δεν το έχετε τολμήσει ποτέ.
Back To Top