Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Πανεύκολη κρέμα patisserie για τα γλυκά σας

Υλικά:

½ λίτρο γάλα

4 κρόκους

100 γρ. ζάχαρη

40 γρ.maizena

1 στικ βανίλια

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με την ψίχα από το στικ βανίλιας. Σε ένα μπολ χτυπάμε τη ζάχαρη μαζί με τους κρόκους μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το maizena και σιγά σιγά το γάλα που έχουμε βράσει μαζί με τη βανίλια. Βάζουμε το μπολ σε μπεν μαρί και ανακατεύουμε με τη σπάτουλα συνέχεια μέχρι να πήξει και να γίνει μία κρέμα. Βγάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.

empty alt

Ρολά από μοσχαράκι γάλακτος με μελιτζάνα

Τυλίξτε σε ρολά το κρέας και κλείστε μέσα τους μια ποικιλία μυρωδικών.
empty alt

Μηλόπιτα με γάλα από ρύζι

Το μήλο της αμαρτίας σε μια άκρως αμαρτωλή συνταγή.
empty alt

Γιουβέτσι με λαχανικά

Το φαγητό της γιαγιάς με πινελιές λαχανικών.
empty alt

Σαρδέλα γεμιστή

Οι ταπεινές σαρδέλες σε μια υπέροχη συνταγή για ένα ωραίο ορεκτικό.
empty alt

Strudel με κεράσια

Αρωματικό στρούντελ κεράσι που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Χοιρινό στρογκανόφ με βότανα

Η κουζίνα και αργότερα ο ουρανίσκος πλημμυρίζουν με γεύσεις. 
empty alt

Πέννες Pulcinella

Πέννες με απλά υλικά αλλά έξυπνα συνδυασμένα μπορούν να ξαφνιάσουν τον ουρανίσκο σας.
empty alt

Μανιτάρια πλευρώτους παναρισμένα

Γρήγορη και πανεύκολη συνταγή για τους λάτρεις των μανιταριών.
Back To Top