Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Δροσερή και εύκολη σαλάτα με ζυμαρικά για τα καλοκαιρινά σας τραπέζια.

Υλικά

250 γρ. fusilli

200 γρ. σπαράγγια

80 γρ. καρότα κομμένα julien

100 γρ. ραπανάκια λεπτοκομμένα

20 ml ελαιόλαδο

10 ml ξύδι μπαλσάμικο

1 κ.σ. μαϊντανό τριμμένο

Αλάτι

Πιπέρι

 

Οδηγίες

Βράζουμε τα μακαρόνια μαζί με τα σπαράγγια. Μόλις είναι έτοιμα τα βάζουμε κάτω από το κρύο νερό για να σταματήσει ο βρασμός. Σε ένα μπολ βάζουμε τα μακαρόνια μαζί με τα σπαράγγια, τα καρότα και τα ραπανάκια. Σε ένα άλλο μπολ φτιάχνουμε το dressing με το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και το ρίχνουμε πάνω από τα μακαρόνια και τα λαχανικά.

Μπορούμε φυσικά να προσθέσουμε ή να αλλάξουμε τη σαλάτα με διάφορα άλλα λαχανικά ψιλοκομμένα της αρεσκείας μας.

empty alt

Μπισκότα από μαύρη ζάχαρη

Συνδυάστε τα αγνά υλικά, με την τραγανή απόλαυτη των μπισκοτιών.
empty alt

Chicken pie

Κλείστε το νοστιμότατο κοτόπουλο μέσα σε δυο φύλλα κουρού.
empty alt

Ταρτάρ από αβοκάντο, παντζάρι και πατάτες

Πατάτες, σχοινόπρασο, παντζάρι, αβοκάντο... Ετερόκλιτες γεύσεις σε μια. 
empty alt

Brownie με μαύρα φασόλια και σοκολάτα

Κι όμως τα μαύρα φασόλια τρώγονται και αλλιώς.
empty alt

«Sexy» κοτόπουλο

Ποτέ το κοτόπουλο δε σκανδάλιζε τόσο σε γεύση! 
empty alt

Γαλοπούλα με πορτοκάλι

Αν σας αρέσει το άρωμα πορτοκαλιού στα φαγητά σας, ο συνδυασμός του με τη γαλοπούλα θα σας ενθουσιάσει. 
empty alt

Μακαρόνια με άρωμα από θάλασσα

Αρωματική μακαρονάδα με γαύρο και αυγοτάραχο.
empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
Back To Top