Έκτορας Μποτρίνι: μοναδικές συνταγές και θέματα από τον βραβευμένο σεφ.

Κρύα σαλάτα από pasta

0     

Κρύα σαλάτα από pasta

Βαθμός Δυσκολίας
  1
Μερίδες
  4
Ώρα μαγειρέματος
  10πμ-12:30μμ
ΕλαιόλαδοΖυμαρικάΚαρότοΜαϊντανόςΞύδι Μπαλσάμικο

Υλικά

250 γρ. fusilli

200 γρ. σπαράγγια

80 γρ. καρότα κομμένα julien

100 γρ. ραπανάκια λεπτοκομμένα

20 ml ελαιόλαδο

10 ml ξύδι μπαλσάμικο

1 κ.σ. μαϊντανό τριμμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες

Βράζουμε τα μακαρόνια μαζί με τα σπαράγγια. Μόλις είναι έτοιμα τα βάζουμε κάτω από το κρύο νερό για να σταματήσει ο βρασμός. Σε ένα μπολ βάζουμε τα μακαρόνια μαζί με τα σπαράγγια, τα καρότα και τα ραπανάκια. Σε ένα άλλο μπολ φτιάχνουμε το dressing με το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και το ρίχνουμε πάνω από τα μακαρόνια και τα λαχανικά.

Μπορούμε φυσικά να προσθέσουμε ή να αλλάξουμε τη σαλάτα με διάφορα άλλα λαχανικά ψιλοκομμένα της αρεσκείας μας.