Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Τρώγονται ζεστές και μελωμένες και κατά προτίμηση πρωί.

Υλικά:

1 αυγό

1/3 φλιτζ. γάλα

1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 κοφτή κ.γ. ζάχαρη άχνη

Αλάτι, ίσα στη μύτη ενός μικρού κουταλιού

Αλεύρι

Λάδι για τηγάνισμα

Μέλι, χοντροκομμένα καρύδια, σουσάμι, κανέλα για γαρνίρισμα

Οδηγίες:

Χτυπήστε όλα μαζί τα υλικά χωρίς το αλεύρι. Προσθέσετε όσο αλεύρι χρειαστεί (λιγότερο από 1 φλ.) για να γίνει ένας χυλός όχι πολύ σφιχτός ούτε αραιός. Ζεστάνετε καλά το λάδι και ρίξτε κουταλιές από το χυλό μέσα. Οι τηγανίτες είναι έτοιμες μόλις έρθουν ροδισμένες στην επιφάνεια. Σερβίρετε τις τηγανίτες μελωμένες και πασπαλισμένες με καρύδια, κανέλα και σουσάμι. Τρώγονται ζεστές – θαυμάσιες για χειμωνιάτικες στιγμές…

empty alt

Muffin με σοκολάτα και καρύδα

Λατρεμένα muffin σοκολάτας με υπέροχο άρωμα καρύδας.
empty alt

Χταπόδι κοκκινιστό

Μεζές ιδανικός  για να συνοδεύσει το τραπέζι της παρέας.
empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Μπισκότα αρωματισμένα με λεβάντα και καρύδα

Αρωματίστε τον ουρανίσκο σας με δυο από τα πιο όμορφα αρώματα της φύσης.
empty alt

Ρολάκια από μαρούλι με τυρί Gorgonzola και καρυδόψιχα

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.
empty alt

Spaghetti με αβοκάντο και γαρίδες

Το αβοκάντο δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το ζυμαρικό που συνδυάζεται με γαρίδες.
empty alt

Σαλάτα μελιτζάνας

Μια διαφορετική πρόταση για το δημοφιλές λαχανικό που μπορεί να γίνει ένα ξεχωριστό ορεκτικό.
Back To Top