Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Το οτι είναι μίνι σε μέγεθος, δε σημαίνει ότι υστερεί σε μέγα γεύση!

Υλικά:

90 γρ. μπισκότα τύπου digestive χωρίς ζάχαρη τριμμένα

40 γρ. βούτυρο λιωμένο

350 γρ. ανθότυρο

50 γρ γάλα 1,5%

Χυμό και ζεστ από 2 πορτοκάλια

3 φύλλα ζελατίνα μουσκεμένα σε κρύο νερό

20 γρ. στέβια σε υγρή μορφή

Οδηγίες:

Χτυπάμε στο μπλέντερ να ανακατευτούν τα μπισκότα με το βούτυρο για να φτιάξουμε τη βάση, τη μοιράζουμε σε 4 φορμάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσουν. Φτιάχνουμε την κρέμα. Ζεσταίνουμε το χυμό από πορτοκάλι και λιώνουμε μέσα τα φύλλα ζελατίνας. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το ανθότυρο μαζί με το γάλα, προσθέτουμε το μείγμα με τις ζελατίνες, τη στέβια και το ζεστ από πορτοκάλι. Ανακατεύουμε καλά, βγάζουμε από το ψυγείο τις φόρμες, τις γεμίζουμε με το μείγμα και ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον μέχρι να σερβίρουμε.

empty alt

Τούρτα με καρότα, μήλα και ανανά

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απογειώσετε τα καρότα, το μήλο και τον ανανά.
empty alt

Τσιπούρα σε κρούστα από αλάτι

Τσιπούρα ψημένη μέσα στο αλάτι, απλό αλλά κυρίως εντυπωσιακό!
empty alt

Μπουσκέτες με κοτόπουλο και αβοκάντο

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.
empty alt

Κεφτεδάκια με βρώμη

Η βρώμη δεν είναι μόνο για πρωινό.
empty alt

Κανόλι με κρέμα σοκολάτας και φουντουκιών

Ένα επιδόρπιο με καταγωγή από τη Σικελία, το οποίο μπορούμε να φτιάξουμε και με άλλη γέμιση της αρεσκείας μας. 
empty alt

Πουτίγκα με γάλα αμυγδάλου και passion fruits

Φρούτα του πάθους σε μια πουτίγκα με πολύ...πάθος και αληθινή γεύση.
empty alt

Φακές με ρύζι

Το αγαπημένο μας φακόρυζο δεν είναι μόνο γευστικότατο αλλά και εξαιρετική πηγή σιδήρου και θρεπτικών συστατικών.
empty alt

Crumble από μήλο

Με αυτό το crumble από μήλο και ξηρούς καρπούς θα μοσχομυρίσει το σπίτι σας. 
Back To Top