Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Το οτι είναι μίνι σε μέγεθος, δε σημαίνει ότι υστερεί σε μέγα γεύση!

Υλικά:

90 γρ. μπισκότα τύπου digestive χωρίς ζάχαρη τριμμένα

40 γρ. βούτυρο λιωμένο

350 γρ. ανθότυρο

50 γρ γάλα 1,5%

Χυμό και ζεστ από 2 πορτοκάλια

3 φύλλα ζελατίνα μουσκεμένα σε κρύο νερό

20 γρ. στέβια σε υγρή μορφή

Οδηγίες:

Χτυπάμε στο μπλέντερ να ανακατευτούν τα μπισκότα με το βούτυρο για να φτιάξουμε τη βάση, τη μοιράζουμε σε 4 φορμάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσουν. Φτιάχνουμε την κρέμα. Ζεσταίνουμε το χυμό από πορτοκάλι και λιώνουμε μέσα τα φύλλα ζελατίνας. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το ανθότυρο μαζί με το γάλα, προσθέτουμε το μείγμα με τις ζελατίνες, τη στέβια και το ζεστ από πορτοκάλι. Ανακατεύουμε καλά, βγάζουμε από το ψυγείο τις φόρμες, τις γεμίζουμε με το μείγμα και ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον μέχρι να σερβίρουμε.

empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Γιουβέτσι με λαχανικά

Το φαγητό της γιαγιάς με πινελιές λαχανικών.
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Πίτα με ταχίνι

Ενα πιάτο που μπορεί να συνοδεύσει το πρωινό σας ή να γίνει ορεκτικό.
empty alt

Φιλέτο γαλοπούλας με ακτινίδια και πορτοκάλια

Μια αναπάντεχη συνάντηση με happy end. 
empty alt

Αντσούγιες μαριναρισμένες σε κρούστα ψωμιού

Η ταπεινή αντσούγια μπορεί να πάρει χρώμα και γεύση με το κατάλληλο συνδυασμό υλικών.
empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
Back To Top