Εύκολη   Μερίδες : 2   10.01-12.30  

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.

Υλικά:

40 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης

40 γρ. γάλα

1 κ.γ. ελαιόλαδο

½ κ.γ. σόδα μαγειρική

Για τη γέμιση

2 κ.σ. σάλτσα ντομάτας

30 γρ. mozzarella

5-6 κάπαρη

2 φύλλα βασιλικό

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το αλεύρι μαζί με το γάλα, τη σόδα, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Αυτό το μείγμα το μοιράζουμε σε 2 φλιτζάνια. Από πάνω βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας και τη mozzarella και ψήνουμε στα μικροκύματα στα 800W για 2 λεπτά. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί μέσα στα μικροκύματα για 2-3 λεπτά, βγάζουμε και γαρνίρουμε με το βασιλικό και την κάπαρη.

empty alt

Βοδινό κρέας κατσαρόλας με φασόλια και μπύρα

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 
empty alt

Πανφόρτε σοκολάτας

Αγαπημένο ιταλικό κέικ με ξηρούς καρπούς, σοκολάτα και αποξηραμένα φρούτα. 
empty alt

Ντρέσινγκ με γιαούρτι

Ένα υπέροχο και εξαιρετικά δροσερό ντρέσινγκ γιαουρτιού ιδανικό να συνοδεύσετε σαλάτες ή ψάρι στον ατμό.
empty alt

Ραγού κρέατος για μακαρόνια

Συνδυασμός χοιρινού και μοσχάρι με μακαρόνια σε γεύση που θα ξαφνιάσει.
empty alt

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.
empty alt

Μελιτζάνες a la parmezana

Υλικά: 3 μελιτζάνες 200 γρ. αλεύρι 2 μοτσαρέλες φρέσκες 400 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 200 γρ. πεκορίνο τριμμένο 300 γρ. σάλτσα ντομάτας ηλιέλαιο για τηγάνισμα Οδηγίες: Καθαρίζουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε στη μέση κάνοντας σχήμα ζέβρας, δηλαδή βγάζουμε μία λωρίδα δέρμα, μία όχι κ. λ. π. Την κόβουμε μακρόστενα ή ροδέλες ύψους 1...
empty alt

Mug cake αλμυρό με γεύση πίτσας

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.
empty alt

Πουτίγκα με φράουλες και γιαούρτι

Βάλτε τις φράουλες στο γιαούρτι ή το... αντίστροφο. 
Back To Top