Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα εύκολο και γρήγορο pesto για να συνοδεύσετε τα ζυμαρικά σας.

Υλικά 

400 γρ. spaghetti

2 ντομάτες την ψίχα

30 γρ. κουκουνάρι

1 ματσάκι μαϊντανό

Καρδιά από 1 σέλινο

100 γρ. ελαιόλαδο

1 πρέζα ρίγανη

Αλάτι

Πιπέρι

 

Οδηγίες

Χτυπάμε στο μπλέντερ το μαϊντανό, το σέλινο,το ελαιόλαδο, το κουκουνάρι, αλάτι και πιπέρι. Ύστερα προσθέτουμε την ντομάτα κομμένη σε κυβάκια χωρίς να μπλεντάρουμε και ανακατεύουμε. Bράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα εκτός φωτιάς. Γαρνίρουμε με λίγη ρίγανη.

 

empty alt

Μοσχαράκι με τσίλι και σκόρδο

Πλούσια γεύση και εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο στα κάρβουνα.
empty alt

Muffins με σοκολάτα και αμύγδαλο

Ένα γλυκό που μπορεί να συνοδεύσει όλες τις ώρες.
empty alt

«Παντρεμένα» φιλετάκια σολομού

Ο σολομός παντρεμένος ή μη, είναι ιδανικός με παρμεζάνα, σος και λογιών μυρωδικά.
empty alt

Βιδάκια με γαρίδες και μπρόκολο

Νόστιμη πρόταση για ένα διαφορετικό και απλό πιάτο.
empty alt

Πικάντικη σάλτσα

Αβοκάντο, πεπόνι και γαρίδες είναι μερικά από τα υλικά που μπλέκονται ευχάριστα. 
empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
empty alt

Βελουτέ από μπρόκολο

Το μπρόκολο σούπα για τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.
empty alt

Ψαρονέφρι με σόγια και λευκό κρασί

Στο τελείωμα της συνταγής, σερβίρουμε με τριμμένα αμύγδαλα. 
Back To Top