Εύκολη   Μερίδες : 8   12.31-15.00  

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μπρουσκέτες, σάντουιτς, βάση για πίτσα και σε σαλάτες.

Υλικά:

1 μικρό μάτσο βασιλικό (τα φύλλα)

½ κιλό ντομάτες καθαρισμένες και κομμένες τετραγωνάκια

150 γρ. ανθότυρο

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

150 γρ. ελαιόλαδο

50 γρ. κουκουνάρια

1 σκελίδα σκόρδο

1 πρέζα αλάτι

Οδηγίες:

Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο μέσα στο μίξερ και χτυπάμε αρχικά 2 – 3 φορές να ανακατευτούν και στο τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο και χτυπάμε πάλι μέχρι να γίνει αλοιφή. Μπορούμε να κρατήσουμε σε γυάλινο βάζο στο ψυγείο για 2 – 3 μέρες.

empty alt

Βακαλάος κατσαρόλας (Από την χώρα των Βάσκων)

Απο΄τη χώρα των βάσκων στο πιάτο σας.
empty alt

Βοδινό κρέας κατσαρόλας με φασόλια και μπύρα

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 
empty alt

Μους με σοκολάτα από στέβια

Αντί για ζάχαρη, βάλτε στη μους σοκολάτα στέβια.
empty alt

Ριζότο με παντζάρια και κρέμα από gorgonzola

Ενα ριζότο με έντονο χρωμα απο παντζάρι και πλούσιο γεύση από  gorgonzola.
empty alt

Πέννες με κολοκύθια και καραβίδες

Μια γευστική γρήγορη και εύκολη λύση για ένα ωραίο μεσημεριανό με πρωταγωνιστές τις πέννες, το μπρόκολο και τις καραβίδες.
empty alt

Πικάντικη σάλτσα

Αβοκάντο, πεπόνι και γαρίδες είναι μερικά από τα υλικά που μπλέκονται ευχάριστα. 
empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Ριζότο alla carbonara

Αυτή η συνταγή είναι για τους φανατικούς της ιταλικής κουζίνας. 
Back To Top