Εύκολη   Μερίδες : 8   12.31-15.00  

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μπρουσκέτες, σάντουιτς, βάση για πίτσα και σε σαλάτες.

Υλικά:

1 μικρό μάτσο βασιλικό (τα φύλλα)

½ κιλό ντομάτες καθαρισμένες και κομμένες τετραγωνάκια

150 γρ. ανθότυρο

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

150 γρ. ελαιόλαδο

50 γρ. κουκουνάρια

1 σκελίδα σκόρδο

1 πρέζα αλάτι

Οδηγίες:

Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο μέσα στο μίξερ και χτυπάμε αρχικά 2 – 3 φορές να ανακατευτούν και στο τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο και χτυπάμε πάλι μέχρι να γίνει αλοιφή. Μπορούμε να κρατήσουμε σε γυάλινο βάζο στο ψυγείο για 2 – 3 μέρες.

empty alt

Burger από φακές

Ξεφύγετε από τα κλασικά μπέργκερ και δοκιμάστε τα μπέργκερ από φακές, είναι σούπερ!
empty alt

Χειμωνιάτικη καπονάτα

Χειμωνιάτικη σαλάτα που ευωδιάζει και χορταίνει.
empty alt

Φρέσκα ζυμαρικά με σάλτσα ροζ από τοματίνια και γαρίδες

Τα αγαπημένα ζυμαρικά σε ωραίο γευστικό και χρωματικό συνδυασμό.
empty alt

Μανιταρόσουπα

Μανιταρόσουπα από τον Έκτορα Μποτρίνι. Απολαυστική και χορταστική σούπα μανιταριών.
empty alt

Mug cake αλμυρό με γεύση πίτσας

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.
empty alt

Λουκάνικα με μελιτζάνες

Ο πετυχημένος συνδυασμός κρέατος και λαχανικού σε αυτό το πιάτο
empty alt

Μπιφτέκια λαχανικών

Μπιφτέκια λαχανικών: μια άλλη πρόταση για τα λαχανικά - ο συνδυασμός υλικών που απογειώνει την γεύση τους.
empty alt

Μηλόπιτα με γάλα από ρύζι

Το μήλο της αμαρτίας σε μια άκρως αμαρτωλή συνταγή.
Back To Top