Εύκολη   Μερίδες : 8   12.31-15.00  

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μπρουσκέτες, σάντουιτς, βάση για πίτσα και σε σαλάτες.

Υλικά:

1 μικρό μάτσο βασιλικό (τα φύλλα)

½ κιλό ντομάτες καθαρισμένες και κομμένες τετραγωνάκια

150 γρ. ανθότυρο

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

150 γρ. ελαιόλαδο

50 γρ. κουκουνάρια

1 σκελίδα σκόρδο

1 πρέζα αλάτι

Οδηγίες:

Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το ελαιόλαδο μέσα στο μίξερ και χτυπάμε αρχικά 2 – 3 φορές να ανακατευτούν και στο τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο και χτυπάμε πάλι μέχρι να γίνει αλοιφή. Μπορούμε να κρατήσουμε σε γυάλινο βάζο στο ψυγείο για 2 – 3 μέρες.

empty alt

Φρέσκα ζυμαρικά με σάλτσα ροζ από τοματίνια και γαρίδες

Τα αγαπημένα ζυμαρικά σε ωραίο γευστικό και χρωματικό συνδυασμό.
empty alt

Μύδια σωτέ με σκόρδο και αρωματικά

Μυρίστε το άρωμα της θάλασσας στα μύδια και αφήστε τα να σας ταξιδέψουν σε υπέροχες γεύσεις. 
empty alt

Semifredo καφέ

Ενα λεπτό και τραγανό επιδόρπιο (semifredo στα ιταλικά σημαίνει μισοπαγωμένο) εύκολο στην προετοιμασία του.
empty alt

Zabaione

Αυτό το γλυκό το δημιούργησαν οι ιταλοί αλλά πέρασε και στην γαλλική κουζίνα ως ζαμπαγιόν.
empty alt

Σούπα Γιαπωνέζικη

Επιλέξτε μία γιαπωνέζικη σούπα για ένα ελαφρύ γεύμα.
empty alt

Strudel με κεράσια

Αρωματικό στρούντελ κεράσι που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Crostini από λάδι με μους από λάχανο και mozzarella

Φέρτε κοντά το λάχανο και τη μοτσαρέλα και δε θα πιστεύετε τη γεύση.
empty alt

Ορτύκια με μέλι

Ήρθε η ώρα να εκπλήξετε τον εαυτό σας με μια ιδιαίτερη συνταγή.
Back To Top