Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Το ρύζι κάνει την ανατροπή και συνδυάζεται αρμονικά με τη σόγια.

Υλικά:

320 γρ. ρύζι arborio

100 γρ. φύτρες από σόγια

4 κ.σ. σάλτσα σόγια kikkoman

1 κ.σ. αλεύρι

15 γρ. πελτέ

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

1 λίτρο περίπου ζωμό λαχανικών

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ λιώνουμε το αλεύρι μαζί με τη σάλτσα σόγιας και λίγο ελαιόλαδο. Σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, σοτάρουμε τις φύτρες από σόγια, σβήνουμε με τη σάλτσα που κάναμε και προσθέτουμε και τον πελτέ. Αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά. Ρίχνουμε το ρύζι, ανακατεύουμε και ξεκινάμε να το μαγειρεύουμε όπως κάνουμε ένα ριζότο, προσθέτοντας δηλαδή κάθε φορά λίγο από το ζωμό για να βράζει. Μόλις είναι έτοιμο το ρύζι σερβίρουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο από πάνω.

empty alt

Spaghetti με χταπόδι στο φούρνο

Κάντε την κουζίνα σας να μυρίζει θάλασσα. Αγαπημένο ελληνικό πιάτο, ζυμαρικά με χταποδάκι στο φούρνο.
empty alt

Σαλάτα με αχλάδι και μήλο

Τα φρούτα μπαίνουν στο τραπέζι για να δώσουν γεύση στη σαλάτα σας.
empty alt

Μικρά muffin με σοκολάτα

Τέλεια, αφράτα muffins με σοκολάτα. Κλασικά μικρά κέικ για παιδικά πάρτι, για πρωινό, για σνακ στη δουλειά.
empty alt

Castellane με λουκάνικα

Το λουκάνικο σε συνδυασμό με τα μανιτάρια δημιουργούν μια διαφορετική γεύση.
empty alt

Ρυζοκροκέτες

Συνοδεύστε το κρέας ή το κοτόπουλο με τραγανές ρυζοκροκέτες για ένα πλήρες και χορταστικό γεύμα. 
empty alt

Σαλάτα με κριθάρι και λαχανικά

Σαλάτα χορταστική και απολύτως γευστική και υγιεινή.
empty alt

Ερωτικές μπουκιές

Όταν το μέλι, το ανθόνερο και η καρυδόψυχα τυναντούν το σουσάμι.
empty alt

Λαζάνια με μορταδέλα

Βάλτε τα λαζάνια στη κατσαρόλα και αφήστε τα να κάνουν τη μαγεία. 
Back To Top