Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Το ρύζι από την Ταϊλάνδη με το μοναδικό φυσικό άρωμα

Υλικά:

400 γρ. ρύζι thai βρασμένο

200 γρ. τόφου καπνιστό κομμένο τετραγωνάκια

240 γρ. φασόλια κόκκινα προβρασμένα

240 γρ. καλαμπόκι βρασμένο (κονσέρβα)

90 γρ. φύτρες

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

50 γρ. αμύγδαλα φιλέ

ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε καλά το κρεμμύδι, προσθέτουμε το καλαμπόκι, τα φασόλια, το τόφου και τις φύτρες ίσα για να ζεσταθούν, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το ρύζι, τα σοτάρουμε όλα μαζί και γαρνίρουμε με τα αμύγδαλα φιλέ.

empty alt

Γαλακτομπούρεκο

Παραδοσιακό και αγαπημένο γαλακτομπούρεκο με τραγανά φύλλα και υπέροχη γεύση.
empty alt

Spaghetti με λεμόνι

Απλό και εύκολο πιάτο με εντυπωσιακή δροσορή γεύση.
empty alt

Κεφτεδάκια από ξιφία

Πρωτότυπα κεφτεδάκια.
empty alt

Γκρατέν από πατάτες παντσέτα και τυρί μετσοβόνε

Σερβίρεται ζεστό, φτιάχνεται εύκολα και η γεύση του διαρκεί μέχρι το επόμενο πιάτο.
empty alt

Μοσχαράκι γάλακτος με κρέμα από μπρόκολο

Συνδυάζει τα θρεπτικά στοιχεία του μπρόκολο με την υπέροχη γεύση του κρέατος. 
empty alt

Rigatoni με χταπόδι

Πέννες με χταπόδι, γευστικό και υπέροχα αρωματισμένο από το λευκό κρασί.
empty alt

Σαλάτα αντσουγιάδα

Σε αυτή τη σαλάτα πρωταγωνιστεί η αντσούγια και μεταμορφώνει το πιάτο σε σαλάτα ή και ορεκτικό.
empty alt

Zabaione

Αυτό το γλυκό το δημιούργησαν οι ιταλοί αλλά πέρασε και στην γαλλική κουζίνα ως ζαμπαγιόν.
Back To Top