Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Σαλάτα με πλούσια θαλασσινή γεύση και δροσερά λαχανικά.

Υλικά:

200 γρ. πατάτες baby βρασμένες με τη φλοίδα

13 ντομάτες κομμένες καρέ

100 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

100 γρ. ελιές πράσινες (χωρίς κουκούτσι)

½ κρεμμύδι κόκκινο κομμένο σε λεπτές φέτες

200 γρ. τόνο λαδιού κονσέρβα

200 γρ. καλαμπόκι

3 αυγά βραστά

1 κ.σ. κάπαρη (μικρή)

5 αντσούγιες

150 γρ. βινεγκρέτ

Βινεγκρέτ

6 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. ξύδι

1 κ.σ. μουστάρδα

Αλάτι

Πιπέρι

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε.

Οδηγίες:

Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες που τις έχουμε βράσει με τη φλοίδα. Τις βάζουμε σε ένα πιάτο, προσθέτουμε τη ντομάτα, τον τόνο, τις ελιές, το καλαμπόκι, την κάπαρη και τα αυγά κομμένα στα τέσσερα. Πάνω σε αυτά τοποθετούμε τις αντσούγιες και το κρεμμύδι. Από πάνω ρίχνουμε τη βινεγκρέτ και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

empty alt

Φιλέτο με πιπέρι πράσινο

Μια πρωτότυπη συνταγή με πιπέρια που δίνουν μια ιδιαίτερη σπιρτάδα στο κρέας.
empty alt

Ριζότο με φράουλες

Τα ετερόνυμα έλκονται και στο πιάτο!
empty alt

Brownie με μαύρα φασόλια και σοκολάτα

Κι όμως τα μαύρα φασόλια τρώγονται και αλλιώς.
empty alt

Zabaione

Αυτό το γλυκό το δημιούργησαν οι ιταλοί αλλά πέρασε και στην γαλλική κουζίνα ως ζαμπαγιόν.
empty alt

Ψαρονέφρι με θυμάρι

Με ελάχιστα υλικά και λίγο χρόνο προετοιμασίας δημιουργείτε ένα υπέροχο πιάτο.
empty alt

Cupcakes με αβοκάντο

Ένα εξωτικό φρούτο στο γλυκό σας.
empty alt

Φωλιές στο φούρνο με γλώσσα και αγκινάρα

Η απογείωση ενός ταπεινού ψαριού με την σωστή συνταγή.
empty alt

Κρέμα από ρεβίθια και τραγανό σπεκ

Απαλή και γεμάτη κρέμα από ρεβίθια, συνοδευμένη με τραγανό σπεκ. Ένα όμορφο χορταστικό πιάτο στο τραπέζι σας.
Back To Top