Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Σαλάτα με πλούσια θαλασσινή γεύση και δροσερά λαχανικά.

Υλικά:

200 γρ. πατάτες baby βρασμένες με τη φλοίδα

13 ντομάτες κομμένες καρέ

100 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

100 γρ. ελιές πράσινες (χωρίς κουκούτσι)

½ κρεμμύδι κόκκινο κομμένο σε λεπτές φέτες

200 γρ. τόνο λαδιού κονσέρβα

200 γρ. καλαμπόκι

3 αυγά βραστά

1 κ.σ. κάπαρη (μικρή)

5 αντσούγιες

150 γρ. βινεγκρέτ

Βινεγκρέτ

6 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. ξύδι

1 κ.σ. μουστάρδα

Αλάτι

Πιπέρι

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε.

Οδηγίες:

Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες που τις έχουμε βράσει με τη φλοίδα. Τις βάζουμε σε ένα πιάτο, προσθέτουμε τη ντομάτα, τον τόνο, τις ελιές, το καλαμπόκι, την κάπαρη και τα αυγά κομμένα στα τέσσερα. Πάνω σε αυτά τοποθετούμε τις αντσούγιες και το κρεμμύδι. Από πάνω ρίχνουμε τη βινεγκρέτ και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.

empty alt

Κρέμα από κάσιους

Πεντανόστιμη κρέμα από κάσιους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά πιάτα, σως για σαλάτες, σάλτσα για ζυμαρικά κ.ά.
empty alt

Βελουτέ από αρακά

Τέλεια σούπα από αρακά, τρώγεται ζεστή και κρύα.
empty alt

Φιλέτο ψαριού με σάλτσα από ελιές

Η μαγεία της μαγειρικής βρίσκεται στο «πάντρεμα» ετερόκλιτων υλικών. 
empty alt

Κέικ με τζίντζερ

Για τους λάτρεις του τζίντζερ ένα ιδιαίτερο κέικ με δροσιστική γεύση για όλες τις ώρες.
empty alt

Πίτσα light με λαχανικά

Ένα άκρως λαχταριστό πιάτο που τρώγεται καυτό ή κρύο ακόμη και για πρωινό.
empty alt

Τορτελίνι ογκρατέν

Πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο σκέτος πειρασμός που αξίζει να το δοκιμάσετε.
empty alt

Μους από μέλι και ρόδι

Ελαφριά, φρέσκια και δροσερή μους, ιδανική να την προσφέρετε μετά από πλούσιο γεύμα.
empty alt

Καρμπονάρα από θαλασσινά

Οι πιο φίνες γεύσεις από τη θάλασσα σε ένα πιάτο.
Back To Top