Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Τα δώρα της χειμωνιάτικης φύσης σε ένα πιάτο.

Υλικά:

300 γρ. σαλάτα πράσινη ανάμεικτη (ρόκα, μάσα, λόλο ρόσο, τροκαντέρο, φριζέ)

300 γρ. μανιτάρια champignon deParis

100 γρ. τυρί ελληνικό

20 κάστανα ψημένα

1 μήλο κίτρινο

100 γρ. καρυδόψιχα

1 κ.σ. από μαϊντανό, σχοινόπρασο και μέντα ψιλοκομμένα

5 κ.σ. ελαιόλαδο

20 γρ. βούτυρο

χυμό από 1 λεμόνι

2 κ.σ. ξύδι

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε το μήλο και το κόβουμε σε κυβάκια μαζί με τη φλοίδα περνώντας το με το χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσει. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τη σαλάτα, το μήλο, τα μυρωδικά (μαϊντανό, σχοινόπρασο, μέντα), το τυρί και τα καρύδια και ανακατεύουμε. Παίρνουμε τα μανιτάρια, τα κόβουμε σε μικρές φέτες και τα σοτάρουμε με το βούτυρο σε ένα τηγάνι μαζί με τα κάστανα. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι τα μανιτάρια να πιουν τα υγρά τους. Βάζουμε στη σαλάτα μας ελαιόλαδο και ξύδι και προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα κάστανα.

empty alt

Αλμυρό στρούντελ με χόρτα και ξινομυζήθρα

Πούδρα αμυγδάλου, μαζί με στρούντελ και χόρτα, ένας αναπάντεχος συνδυασμός. 
empty alt

Πικάντικη «Ελληνική πίτσα» με μελιτζάνα

Παραγγείλτε την πιο made in Greece πίτσα που φτιάξατε ποτέ! 
empty alt

Σπαγγέτι με γαρίδες και pesto

Το pesto με γαρίδες δίνουν ενα πρωτότυπο συνδυασμό που συνοδεύει άψογα το σπαγγέτι σας.
empty alt

Ντάκος burger

Ενα μπέργκερ αλλιώτικό με τα πιο ταπεινά υλικά και ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Μους με σοκολάτα από στέβια

Αντί για ζάχαρη, βάλτε στη μους σοκολάτα στέβια.
empty alt

Μηλόπιτα

Μια μηλόπιτα την ημέρα, το γιατρό της... πείνας κάνει πέρα.
empty alt

Ριζότο με μανιτάρια porcini

Μια σχετικά εύκολη και γευστική συνταγή για ένα εντυπωσιακό κυρίως πιάτο.
empty alt

Πέννες Pulcinella

Πέννες με απλά υλικά αλλά έξυπνα συνδυασμένα μπορούν να ξαφνιάσουν τον ουρανίσκο σας.
Back To Top