Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Σερβίρεται ζεστή και πάντα τρώγεται με όρςξη.

Υλικά:

400 γρ. ρεβίθια βρασμένα

400 γρ. φύλλα σπανάκι

1 κ.σ. σουσάμι

1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένο)

1 πιπεριά καυτερή (κομμένη στη μέση)

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λάδι και το σκόρδο, το σουσάμι και την πιπεριά. Προσθέτουμε το σπανάκι και μόλις πιει το νερό, ρίχνουμε μέσα και τα ρεβίθια. Τα σοτάρουμε όλα μαζί για 5 λεπτά να πάρουν γεύση, βάζουμε αλάτι και πιπέρι και η σαλάτα μας είναι έτοιμη. Σερβίρεται ζεστή.

empty alt

Πάστα φλώρα με αμύγδαλα

Αλλη μια παραλλαγή του αγαπημένου ιταλικού γλυκού μπορεί να γίνει το επιδόρπιο ενός γεύματος ή απλώς να συνοδεύσει τον καφέ σας.
empty alt

Castellane με λουκάνικα

Το λουκάνικο σε συνδυασμό με τα μανιτάρια δημιουργούν μια διαφορετική γεύση.
empty alt

Κρακεράκια τυριού

Σπιτικά, τραγανά κρακεράκια τυριού, το απόλυτο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. 
empty alt

Cupcakes με αβοκάντο

Ένα εξωτικό φρούτο στο γλυκό σας.
empty alt

Ορτύκια με μέλι

Ήρθε η ώρα να εκπλήξετε τον εαυτό σας με μια ιδιαίτερη συνταγή.
empty alt

Βινεγκρέτ ντομάτας

Μια συνταγή που μυρίζει Ελλάδα.
empty alt

Χοιρινό με μήλα και σιρόπι σφενδάμου

Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.
empty alt

Μπακαλιάρος με πράσα

Ο μπακαλιάρος πιο νόστιμος από ποτέ!
Back To Top