Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Σερβίρεται ζεστή και πάντα τρώγεται με όρςξη.

Υλικά:

400 γρ. ρεβίθια βρασμένα

400 γρ. φύλλα σπανάκι

1 κ.σ. σουσάμι

1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένο)

1 πιπεριά καυτερή (κομμένη στη μέση)

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λάδι και το σκόρδο, το σουσάμι και την πιπεριά. Προσθέτουμε το σπανάκι και μόλις πιει το νερό, ρίχνουμε μέσα και τα ρεβίθια. Τα σοτάρουμε όλα μαζί για 5 λεπτά να πάρουν γεύση, βάζουμε αλάτι και πιπέρι και η σαλάτα μας είναι έτοιμη. Σερβίρεται ζεστή.

empty alt

Τούρτα με καρότα, μήλα και ανανά

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να απογειώσετε τα καρότα, το μήλο και τον ανανά.
empty alt

Σουβλάκια από σολομό

Σουβλάκια από σολομό μαριναρισμένα με σκόρδο και μουστάρδα. Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Spaghetti με λεμόνι

Απλό και εύκολο πιάτο με εντυπωσιακή δροσορή γεύση.
empty alt

Σούπα με κάρυ

Προσέξτε τη διατροφή σας φτιάχνοντας ελαφριές και νόστιμες σούπες. Συνοδεύστε τη σούπα κάρυ με βρασμένα λαχανικά και 2 κριτσίνια και έχετε ένα ολοκληρωμένο γεύμα. 
empty alt

Κρέπες με κρέμα από αχλάδι, κανέλα και πορτοκάλι

Ανοίξτε το μάτι της κουζίνας και ρίξτε στο τηγάνι τα υλικά για την κρέπα.
empty alt

Linguine με μανιτάρια porcini

Tagliolini με λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για ένα φίνο πιάτο.
empty alt

Bruschetta πασχαλινή

Μία παραδοσιακή ιταλική bruschetta για τις ημέρες του Πάσχα και όχι μόνο..
empty alt

Πουγκάκια γαλοπούλας με φιλαδέλφεια και μπιέτολα

Δέστε μέσα σε φυλλο κρούστας, ζουμερά κομμάτια γαλοπούλας. 
Back To Top