Εύκολη   Μερίδες : 2   15.01-18.30  

Μία βάση από salsa royal που μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να γκρατινάρετε τα φαγητά και τα γλυκά σας.

Υλικά:

ΒΑΣΗ

  • 100 γρ. γάλα πλήρες
  • 60 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 2 αυγά
  • 2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το γάλα μαζί με την κρέμα γάλακτος. Προσθέτουμε τα 2 αυγά, ανακατεύουμε με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει μια ομοιογενή σάλτσα. Εκεί προσθέτουμε την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.

Τη χρησιμοποιούμε σαν βάση για να γκρατινάρουμε τα φαγητά μας από πάνω αλλά και για γλυκά, τάρτες και πιάτα γκρατινέ.

empty alt

Κρεατόπιτα

Πλούσια στη γεύση κρεατόπιτα, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
empty alt

CANEDERLI (Κεφτεδάκια από ψωμί και σπανάκι)

Ένα πρωτότυπο ορεκτικό για μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Μελιτζάνα με φιλέτο χοιρινού με μυρωδικά

Το κλασικό χοιρινό αποκτά μια νέα διάσταση όταν συνδυαστεί με μελιτζάνα και μυρωδικά.
empty alt

Πάστα Φλώρα για ερωτευμένους

Πάστα Φλώρα, ένα γλυκό για όλες τις ώρες...
empty alt

Σαλάτα με φασόλια και στήθος καπνιστής πάπιας

Μια σαλάτα με τον απρόσμενο συνδυασμό φασολιών και πάπιας.
empty alt

Μοσχαράκι γάλακτος με κρέμα από μπρόκολο

Συνδυάζει τα θρεπτικά στοιχεία του μπρόκολο με την υπέροχη γεύση του κρέατος. 
empty alt

Βινεγκρέτ μουστάρδας

Φτιάξτε σπιτική σάλτσα βινεγκρέτ μουστάρδας και θα είστε περήφανοι για το αποτέλεσμα.
empty alt

Ορτύκια σοτέ με πιλάφι σε μυρωδάτη σάλτσα

Κυνηγήστε την απόλαυση με μια πρωτότυπη και δυνατή γεύση.
Back To Top