
2
4
9μμ-5πμ
Υλικά
120 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα κομμένες σε κομμάτια
120 γρ. σοκολάτα γάλακτος κομμένες σε κομμάτια
250 ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε ελαφριά σαντιγί
100 γρ. γάλα πλήρες
2 φύλλα ζελατίνης
Οδηγίες
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα και βάζουμε μέσα τα φύλλα ζελατίνας. Ανακατεύουμε καλά ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά και πριν ανέβει πολύ η θερμοκρασία, ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια από τις δύο σοκολάτες και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια, προθέτουμε τη σαντιγί και ανακατεύουμε απαλά ώστε να μη χαθεί ο όγκος. Ρίχνουμε την κρέμα στα φορμάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν καλά για 3-4 ώρες ώστε να πήξει καλά. Γαρνίρουμε αν θέλουμε με λίγη σαντιγί.