Μέτρια   Μερίδες : 3   18.31-21.00  

Τρία διαφορετικά καπνιστά ψάρια για ένα ιδιαίτερο πιάτο ζυμαρικών.

Υλικά

380 γρ. Spaghetti

100 γρ. χέλι καπνιστό κομμένο σε λωρίδες

200 γρ. πέστροφα καπνιστή κομμένη σε λωρίδες

50 γρ. σολομό καπνιστό κομμένο σε λωρίδες

30 γρ. βούτυρο

ξύσμα από 1 λεμόνι

1 σφηνάκι κονιάκ

200 γρ. κρέμα γάλακτος

4 φύλλα φασκόμηλο

2 κολοκυθάκια κομμένα julien

½ εσαλότ λεπτοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

 

Οδηγίες

Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε το εσαλότ. Τσιγαρίζουμε και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, αλάτι και πιπέρι. Σβήνουμε με το κονιάκ. Μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να ρεντουίρει. Στη συνέχεια, ρίχνουμε μέσα τα ψάρια και τα αφήνουμε ίσα που να ζεσταθούν. Έχουμε βράσει σε μία άλλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, τα Spaghetti, τα έχουμε σουρώσει και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τα ψάρια και τη σάλτσα. Προσθέτουμε το ξύσμα λεμόνι και ανακατεύουμε.

empty alt

Σάλτσα με πιπεριές

Για όσους έχουν λατρεία με τις πιπεριές αξίζει να τη φτιάξουν και να τη δοκιμάσουν!
empty alt

Μίνι τσιζκέικ με πορτοκάλι

Το οτι είναι μίνι σε μέγεθος, δε σημαίνει ότι υστερεί σε μέγα γεύση!
empty alt

Μύδια με αμύγδαλα

Το πιάτο που συνδυάζει θαλασσινά και ξηρούς καρπούς.
empty alt

Θρίαμβος της θάλασσας

Φρούτα της θάλασσας σε απόλυτη αρμονία, με τα πάντα αγαπημένα μακαρόνια.
empty alt

Carpaccio χταπόδι με μεσογειακές γεύσεις

Μεράκι και υπομονή απαιτεί η συνταγή αυτή αλλά προσφέρει μεγάλη ποσότητα και κυρίως γεύση.
empty alt

Γαλοπούλα με πορτοκάλι

Αν σας αρέσει το άρωμα πορτοκαλιού στα φαγητά σας, ο συνδυασμός του με τη γαλοπούλα θα σας ενθουσιάσει. 
empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια και ροκφόρ

Παπαρδέλες με ανεπάντεχο συνδυασμό υλικών όπως τα μανιτάρια, το ροκφόρ και τα φυστίκια αιγίνης.
empty alt

Τα πουγκάκια της αγάπης

Κλείστε σε φωλιές φύλλου κρούστας μια χούφτα μανιτάρια.
Back To Top