Δύσκολη   Μερίδες : 4   21.01-04.59  

Μια πρωτότυπη πρόταση για δείπνο με χοιρινά φιλέτα στο φούρνο.

Υλικά:

8 φέτες χοιρινό ψαρονέφρι

10 φέτες ψωμί για τοστ

ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο

30 γραμμ. κεδρόμηλα, κοπανισμένα

ρίγανη

μαϊντανός

αλάτι & πιπέρι

Οδηγίες:

Χτυπήστε το κρέας με το γουδοχέρι ή με τη λαβή ενός μαχαιριού για να μαλακώσει. Τρίψτε το ψωμί στο μούλτι, ραντίστε το με αρκετό λάδι (να μη μουλιάσει) και ανακατέψτε το με το σκόρδο, τα κεδρόμηλα, τη ρίγανη, τον μαϊντανό και αλατοπίπερο. Απλώστε μια στρώση από το μείγμα πάνω σε κάθε φέτα κρέατος, τυλίξτε τις σε ρολό και κλείστε τις με μια οδοντογλυφίδα ή δέστε τις με σπάγκο μαγειρέματος Λαδώστε ένα ταψί που να χωράει τα τυλιχτάρια σας, χωρίς να αφήνει μεγάλο περιθώριο. Ρίξτε αρκετή από τη γέμιση στον πάτο του, τοποθετήστε πάνω τα τυλιχτάρια και πασπαλίστε τα με την υπόλοιπη γέμιση. Περιχύστε με 3 κ.σ. ελαιόλαδο. Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 40΄, σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο τα πρώτα 15΄. Σερβίρετε τα ζεστά.

empty alt

Ψάρι γλώσσα με διάφορα λαχανικά

Τα λαχανικά συνάντησαν τη θάλάσσα ή η θάλασσα τα λαχανικά;
empty alt

Χταπόδι με μέλι και κρόκο κοζάνης

Μια διαφορετική πρόταση του χταποδιού για ένα ξεχωριστό ορεκτικό που μπορεί να μετατραπεί σε κυρίως αν συνοδευτεί με ζυμαρικά.
empty alt

Ρύζι jasmin με ψάρι γκρατινέ και σπαράγγια

Ένας απλά υπέροχος συνδυασμός με ψάρι, ρύζι και αρωματικά βότανα. 
empty alt

Spaghetti paglia e fieno

Γεύση από θάλασσα που μεταμορφώνει τα ζυμαρικά.
empty alt

Μαγιονέζα vegan

Πανεύκολη μαγιονέζα για χορτοφάγους και όχι μόνο...
empty alt

Γαρίδες καυτερές

Ότι καλύτερο έχει να μας δώσει η θάλασσα, ανακατεμένο με πεπεροτσίνο για έξτρα γεύση.
empty alt

Πουτίγκα με γάλα αμυγδάλου και passion fruits

Φρούτα του πάθους σε μια πουτίγκα με πολύ...πάθος και αληθινή γεύση.
empty alt

Μιλφέιγ με κάστανα και μανιτάρια

Μανιτάρια και κάστανα μαζί με πυκνή μπεσαμέλ σε ένα τρομερό γευστικό συνδυασμό. 
Back To Top