Μέτρια   Μερίδες : 4   05.00-10.00  

Η απόλυτα γευστική "συνάντηση" των αγαπημένων τυριών.

Υλικά:

200 γρ. μοτσαρέλα

100 γρ. ρεγκάτο

100 γρ. κεφαλοτύρι

100 γρ. τυρί κρέμα τύπου Philadelphia

150 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο

2 κ.σ. αλεύρι

1 αυγό για το πανάρισμα

Φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα

200 γρ. αλεύρι για το πανάρισμα

Ξύσμα από 1 λεμόνι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

1 αυγό χτυπημένο

Οδηγίες:

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά εκτός από αυτά που θα χρησιμοποιήσουμε για το πανάρισμα. Φτιάχνουμε μία ζύμη μαλακή και πλάθουμε σε μικρές μπάλες. Περνάμε τα μπαλάκια πρώτα από το αλεύρι, ύστερα από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο. Αφήνουμε να ροδίσουν οι κροκέτες γυρνώντας και από τις δύο πλευρές και τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

empty alt

Γεμιστό καλαμάρι

Καλαμάρια γεμιστά, ένα πιάτο νόστιμο και μία ξεχωριστή πρόταση για να απολαύσετε τα θαλασσινά σας.
empty alt

Σουτζουκάκια με σάλτσα ντομάτας

Το κλασικό πιάτο που υποκύπτουν όλοι.
empty alt

Orecchiette con cime di rape (με μπρόκολο)

Τα λαχανικά με το ψάρι δίνουν την σπιρτάδα σε αυτό το πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Πάστα φλώρα με ελαιόλαδο κρέμα από μήλο και φυστίκι

Η γλυκιά μας πάστα φλώρα μέσα σε φορμάκια.
empty alt

Σκαλοπίνια με ροζ πιπέρι

Ιδιαίτερη γευστική πρόταση που θα δώσει διαφορετική όψη στο τραπέζι σας.
empty alt

Λουκάνικα με μανιτάρια

Μαγειρέψτε τόσο απλά τα λουκάνικα μαζί με τα μανιτάρια και όλοι θα θυμούνται το υπέροχο πιάτο σας!
empty alt

Κέικ με μανταρίνια

Αρωματικό κέικ, τέλειο για το πρωινό σας.
empty alt

Λουκουμάδες με μελιτζάνα

Διαφορετικοί λουκουμάδες για ένα απρόσμενο ορεκτικό.
Back To Top