Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μία πρωτότυπη και πεντανόστιμη βελουτέ.

Υλικά:

600 γρ. πατάτες

150 γρ. μανιτάρια champignon de Paris κομμένα σε φέτες

100 γρ. φουντούκια ψημένα

1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Βράζουμε τις πατάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια με λίγο νερό και αλάτι χοντρό. Μόλις είναι έτοιμες σβήνουμε τη φωτιά κρατώντας τες με το νερό τους.  Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα μανιτάρια με λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε το μαϊντανό. Αφήνουμε στην άκρη 2 κουταλιές για τη γαρνιτούρα και το υπόλοιπο το ρίχνουμε μέσα στις πατάτες. Αντίστοιχα κρατάμε 2 κουταλιές ψημένα φουντούκια για το γαρνίρισμα και τα υπόλοιπα τα ρίχνουμε και αυτά στην κατσαρόλα με τις πατάτες. Ανακατεύουμε σε μπλέντερ όλα μαζί τα υλικά μέσα στην κατσαρόλα ώστε να αποκτήσουμε μία βελουτέ υφή για τη σούπα μας. Μεταφέρουμε στο πιάτο γαρνίροντας με τα μανιτάρια και τα φουντούκια που έχουμε κρατήσει και λίγο ωμό ελαιόλαδο από πάνω.

empty alt

Πάπια με σάλτσα πορτοκάλι

Πάπια με πορτοκάλι..συνδυασμός που απογειώνει τη γεύση. Τολμήστε το!
empty alt

Αχλάδια με σαφράν

Το αγαπημένο φρούτο μεταμορφώνεται εύκολα σε υπέροχο γλύκισμα.
empty alt

Μπανάνες siu tim tim

Οι μπανάνες έτσι όπως δεν τις έχουμε γευτεί ποτέ! 
empty alt

Spaghetti με θαλασσινά

Πανεύκολη μακαρονάδα με άρωμα θάλασσας.
empty alt

Μανιτάρια με πατάτες στο φούρνο

Το σπίτι θα μοσχομυρίσει με τις μυρωδιές που θα αναδυθούν. 
empty alt

Πέννες Pulcinella

Πέννες με απλά υλικά αλλά έξυπνα συνδυασμένα μπορούν να ξαφνιάσουν τον ουρανίσκο σας.
empty alt

Ριζότο με παντζάρια και κρέμα από gorgonzola

Ενα ριζότο με έντονο χρωμα απο παντζάρι και πλούσιο γεύση από  gorgonzola.
empty alt

Σαρδέλα σαν σαβόρο

Μια διαφορετική συνταγή για τις σαρδέλες που μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πιάτο.
Back To Top